Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 21 жовтня, 11:03
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/10/21/oleksandr-lisun-mi-pragnemo-stati-chergovim-mistsem-teplih-zustrichei-ta-uspishnih-ljudei-sprijati-rozvitku-ridnogo-mista-.htm
суспільство, 21 жовтня, 11:03

Олександр Лисун: «Ми прагнемо стати черговим місцем теплих зустрічей та успішних людей, сприяти розвитку рідного міста»

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Започаткування власної справи, окрім фінансового підґрунтя і незалежності від роботодавця, дає змогу втілити у життя поставлені цілі, досягти більшого і кращого, вибудовуючи професійний маршрут за власним баченням, реалізуватись у підприємництві як самостійна одиниця.


Державна служба зайнятості активно підтримує такі ініціативи, сприяючи становленню майбутніх вітчизняних підприємців. Одним з таких є Лисун Олександр Миколайович, діючий військовий, а ниніпереможець програми«Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»і новоспечений ФОП.


Ідея зайнятися бізнесом зріла в Олександра вже давно. Він поставив на меті відкрити кав'ярню «Ваніль» за франчайзинговою моделлю і в тісному партнерстві з франчайзером розвивати свій заклад. Чоловік не сумнівався у власних силах, однак,за браком коштів, реалізувати свій задум не міг. Як тільки він дізнався про можливість стартапу завдяки урядовій грантовій програмі, відразу почав діяти: пройшов всі необхідні етапи та презентував свій бізнес-план членам комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Певний час на шляху до реалізації мети стояли різні перешкоди, які він успішно подолав.І врешті Олександр Миколайович отримав схвальне рішення від Державного центру зайнятості.


Нещодавно він орендував приміщення під кав’ярнюв районі Нова Балашівка міста Кропивницькийі наразі налагоджує необхідні бізнес-процеси.Це буде перший досвід пана Олександра як підприємця. Він мріє створити у своєму закладі затишну й вишукану атмосферу, що в поєднанні з запашною кавою та смачними десертами, радуватиме відвідувачів. Відкриття заплановане на листопад поточного року. На сьогодні ж в орендованому приміщенні під кав’ярню невпинно йдуть всі організаційні роботи.


Олександр Лисун ділиться планами на найближче майбутнє:


«Кав'ярня «Ваніль» – це частина життя міста Кропивницький. На сьогодні в Кіровоградській області вже відкриті понад 10 кав'ярень цього бренду. Відразу по завершенню ремонтних робіт я планую працевлаштувати трьох осіб на посаду «Бариста». У кав'ярні будуть працювати майстерні фахівці, які зможуть якісно обслуговувати відвідувачів та задовольнити їх смакові потреби. Наші цільові клієнти – мешканці саме Балашівка. Заклад пропонує їм особливу комфортну атмосферу зі стильним дизайном, можливість як відпочити, так і попрацювати, і, звичайно ж, якісну смачну каву та неперевершені солодощі власного виробництва. А однією з переваг і родзинкою кав'ярні буде зона для дитячого відпочинку та ігор», – відзначає грантер.


Олександр Миколайович щиро сподівається, що його заклад буде процвітати і радувати людей навколо. Старт взято, а далі – лише перемога і професійна реалізація.


Тим, хто має давню мрію про започаткування власної справи і готовий невпинно крокувати до успіху, держава готова подати руку допомоги. Беріть участь у грантовій програмі від «єРобота», а за консультацією щодо отримання мікрогрантів звертайтесь за тел.: +38 (093) 478 70 81


Все про грант тут: https://dcz.gov.ua/people/micro



98Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: