Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 18 жовтня, 09:47
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/10/18/veterani-z-kirovogradschini-zdobuli-nagorodi-na-zmagannjah-v-ispanii.htm
суспільство, 18 жовтня, 09:47

Ветерани з Кіровоградщини здобули нагороди на змаганнях в Іспанії


Ветерани, які успішно представили Кіровоградщину та країну на спортивному фестивалі Arnold Classic Europe, що відбувся в іспанському Мадриді повернулись додому. Українська збірна вперше брала участь у цих змаганнях та стала однією з найбільших – 50 ветеранів війни та військовослужбовців.


Серед них Михайло Дроботенко, Андрій Казарин та Івко Микола показали неймовірні результати та вибороли 10 золотих, 1 срібну та 2 бронзові медалі.


Сьогодні начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, народний депутат від «Слуги Народу» Олександр Дануца та заступник міського голови Кропивницького від «Слуги Народу» Михайло Бєжан привітали стронгменів з переможним поверненням.


«Пишаємось нашими ветеранами, їх силою духу і завжди готові підтримати розвиток ветеранських проєктів та ініціатив», - зазначив під час зустрічі Бєжан Михайло.

Хлопці поділились враженнями від участі в змаганнях. Українські захисники та захисниці змагалися у жимі лежачи на максимальну вагу, ейрбайку, веслуванні та у ривку гирі. Всі види спорту були адаптовані відповідно до груп категорій учасників.


«Переконаний, що ваш приклад стане поштовхом для інших і все більше ветеранів буде приєднуватися до занять спортом», - додав Олександр Дануца.


           

820Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: