Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 2 жовтня, 13:04
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/10/02/gromada-nimetskogo-krefelda-peredala-kropivnitskomu-suchasnii-spetsavtomobil.htm
суспільство, 2 жовтня, 13:04

Громада німецького Крефельда передала Кропивницькому сучасний спецавтомобіль

"Кіровоград24"


Громада німецького Крефельда передала Кропивницькому сучасний спецавтомобіль


Нещодавно перебуваючи з робочим візитом у місті-побратимі Крефельді представники з Кропивницького – заступник міського голови від «Слуги Народу» Михайло Бєжан та депутат Кіровоградської обласної ради від «Слуги Народу» Ігор Волков за дорученням начальника ОВА Андрія Райковича домовились про передачу сучасного спеціалізованого автомобіля для вивезення сміття.



«Це черговий благодійний крок від наших німецьких партнерів. Зараз, коли триває третій рік повномасштабного вторгнення російського агресора на українську землю, для нас цінною і необхідною є будь-яка допомога наших міжнародних партнерів, громад європейських міст-побратимів, особливо у сфері житлово-комунального господарства», – переконаний Михайло Бєжан.



Сьогодні цей сучасний сміттєвоз поповнив автопарк комунального підприємства «Ритуальна служба».


«Автомобіль призначений для прибирання великогабаритного сміття з потужною гідравлічною системою всередині, що дозволяє завантажити й вивезти в 5 разів більше відходів ніж звичайним сміттєвозом. Це дозволяє економити паливо та ресурс машини. Від самого початку було вирішено, що цей спецавтомобіль отримає комунальне підприємство «Ритуальна служба» і буде ефективно використовувати його прибираючи міські кладовища. Раніше такої потужної та маневреної техніки в комунальному парку не було», – розповів Ігор Волков.


Тепер ця спецтехніка обслуговуватиме чотири кладовища у Кропивницькому – Далекосхідне, Старобалашівське, Масляниківське та селища Нового. На цих цвинтарях вже встановлені об’ємні контейнери для збору відходів і відтепер їх транспортування на полігон буде здійснюватися більш ефективно.


987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: