Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 30 вересня, 13:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/09/30/voin-ekonomichnogo-frontu-shljah-viiskovogo-do-vidnovlennja-uljublenoi-spravi.htm
суспільство, 30 вересня, 13:41

Воїн економічного фронту: шлях військового до відновлення улюбленої справи

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Успішний підприємець, виробник хлібобулочних та кондитерських виробів, учасник бойових дій, незламний воїн, один з переможців грантової програми від «єРобота»  – все це про Ратушного Андрія Анатолійовича.


Свого часу чоловік пройшов чималий шлях, перш ніж реалізувати в повній мірі свої професійні цілі й задуми. Грантер ділиться своєю історією: «Я був власником магазину з міні-пекарнею, займався продажем та виробництвом хлібобулочних і кондитерських виробів. Бізнес був максимально успішним та прибутковим до повномасштабного вторгнення. З перших днів війни я став на захист Батьківщини. У подальшому достатньо уваги розвитку своїй справі приділяти вже не міг. Коли ж повернувся до повсякденного життя, вирішив все відновити і використати нові можливості – скористатися державною програмою підтримки військових та допомагати своїй країні уже підтримуючи економічний фронт».


Грантові кошти допомогли масштабувати пекарське виробництво при магазині, оновивши обладнання, а також розпочати власне виробництво напівфабрикатів.


Для пана Андрія першочергова складова бізнесу – можливість працювати на своїй землі і дати роботу іншим людям, підтримуючи таким чином економічну сферу країни.


«На сьогодні я працевлаштував одну людину на посаду кондитера. З жовтня поточного року планую найняти ще одного працівника на посаду продавця. Я вважаю, що наявність роботи, можливість відчути себе потрібними і корисними для суспільства допомагає краще орієнтуватись в житті в реаліях війни, а ветеранам і УБД соціалізуватись після важкого життєвого періоду», – впевнений Андрій Анатолійович.


Підприємець робить акцент на якості своїх товарів, доступній ціні, широкому асортименті на будь-який смак і вподобання. До ризиків у бізнесі, які, звісно, не можна виключати, у пана Андрія особливе ставлення: «Я не боюсь ризиків. Я був на війні, отам ризик, там страшно, де життя може обірватись у будь-який момент. У цивільному житті треба просто «закочувати рукава» і добросовісно працювати. Не тікати з держави деінде, а робити все задля Перемоги, підтримувати економіку. Не потрібно боятись, ні конкурентів, ні обставин. Щодо конкуренції, вона мене стимулює, бо таким чином іде прогрес», – підкреслює підприємець.


Ця історія свідчить про те, що наполеглива праця та вектор, націлений на власний розвиток, торує шлях до успіху і здійснення мрій. Якщо у вас є на меті започаткування власного бізнесу або відновлення вже існуючої справи, але ви не  знаєте з чого почати, служба зайнятості допоможе.

Все про грант читайте тут

üЗ питань отримання мікрогрантів звертайтесь за тел.: +38 (093) 478 70 81


Є інші запитання? Контакти тут


 


1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: