Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 вересня, 10:40
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/09/30/bibliotekar-ne-profesija-a-stan-dushi.htm
суспільство, 30 вересня, 10:40

Бібліотекар – не професія, а стан душі


Всеукраїнський день бібліотек – свято не тільки працівників бібліотечних установ, а й усіх книголюбів-читачів. Бібліотекарі центральної міської бібліотеки ім. В. Панченка запропонували своїм користувачам відзначити його разом, завітавши до книгозбірні на День відкритих дверей «Храм книги у вік інформації». До уваги відвідувачів бібліотечні фахівці підготували низку пізнавальних бібліо-паті, зокрема - перегляди літератури, інформаційні огляди, екскурсії, презентації новинок тощо.


З роботою бібліотеки та її бібліотекарів користувачів знайомить книжкова виставка відділу абонементу «Віват, бібліотекарю!». Чудові видання виставки допомагають фахівцям виховувати грамотного читача, навчати його орієнтуватися у потоці інформації, уміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки. Зазвичай, працю бібліотекаря уявляють простою видачею книг, а у інший час – читанням книжок, типу наша професія – професія минулого, якій не потрібно вчитися, що бібліотекарі - це нудні люди похилого віку. Отже, ми вирішили розвінчати міфи і розповісти що ми вміємо і що робимо. Скажімо чесно, для деяких читачів така інформація стала цілковитою несподіванкою.


Бібліотекар читального залу запропонувала читачам поринути у світ поезії за допомогою презентованої книжкової виставки "Поезія — це живопис, який чують". Кожен вірш має свій настрій, свій посил до читача і свою незрівнянну красу та мелодію. В будь-яких життєвих ситуаціях саме поезія допомагає людині розкритися, передати свої почуття, але не просто словами, а римами. Вона буває сумною аж до сліз, аж до болю. Буває бешкетливою та веселою,  загадковою, іронічною, дивакуватою чи мотивуючою. Захоплюючі рядки віршів поетичних творів відомих українських авторів, які представлені на виставці, ведуть нас у світ емоцій, гармонії та глибоких роздумів. Не пропустіть можливість познайомитися з творчістю, що відлунює в серцях і сповнює натхненням.


Усі, хто приєднався цього святкового дня до бібліотеки, переконалися, що творчі, талановиті, безмежно захоплені своєю професією бібліотекарі, формують особливу атмосферу, що робить бібліотеку привабливою для користувача і потрібною суспільству. Запрошуємо до наc знайомство з нами.


1127Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Читачка 1 жовтня 12:41
0
Найкраща бвбліотека)
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: