Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 16 липня, 12:06
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/07/16/stvorjuite-novi-robochi-mistsja-otrimuite-pidtrimku-vid-derzhavi.htm
суспільство, 16 липня, 12:06

Створюйте нові робочі місця – отримуйте підтримку від держави

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Якщо ви є суб’єктом малого підприємництва і створили нові робочі місця, ви можете отримати компенсацію в розмірі єдиного внеску за працевлаштування  зареєстрованих безробітних.


У тому, що це дієвий механізм державної підтримки щодо стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць переконалося майже 10 роботодавців, які здійснюють свою діяльність на території Бобринецької громади. Вони створили з початку поточного року 15 робочих місць. Особливо актуальною фінансова підтримка є для керівників новостворених підприємств. 


Для прикладу, фізична особа-підприємецьЖигадло Олена Володимирівна розпочала свою діяльність у  лютому місяці поточного року та займається ресторанною справою, зокрема, наданням послуг мобільного харчування. З перших днів свого заснування, з метою забезпечення кваліфікованими кадрами, підприємець співпрацює з Бобринецьким відділом Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. З початку своєї діяльності роботодавцем створено 7 нових робочих місць за посадами «адміністратор», «кухар» та «прибиральник службових приміщень».


«Створюючи нові робочі місця та отримуючи суттєву матеріальну підтримку, я розумію, що повинна взяти на себе певні зобов’язання: правильно організувати працю найманих працівників, створювати умови для зростання продуктивності праці, неухильно дотримуватися положень трудового законодавства та про зайнятість населення.  Скориставшись також послугою служби зайнятості, я маю можливість не лише розвивати бізнес, а й збільшити  рівень заробітної плати своїм працівникам», – зазначає Олена Жигадло.


ФОП Симонік В.Ф., ФОП Кобилянський Ю.В., ФОП Гичко А.В., які займаються підприємницькою діяльність не один рік, лише цього року вирішили скористатися державною підтримкою, створивши нові робочі місця за посадами: «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва», «продавець непродовольчих товарів», «прибиральник службових приміщень», та працевлаштували на них зареєстрованих безробітних. Загалом, по області таким правом скористалися понад 80 роботодавців, які створили близько 130 робочих місць.


Виникає питання як скористатися державною підтримкою? Звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/pacfp

 

Все про компенсацію суб’єктам малого підприємництва за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця на сайтіДержавної служби зайнятості: http://surl.li/kucnbh



1363Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: