Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 8 липня, 16:38
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/07/08/zahoplennja-nashoi-sim-i.htm
суспільство, 8 липня, 16:38

Захоплення нашої сім’ї


Сім’я – найдорожче, що є в житті. Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять народу. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини. А родина до родини – народ.


Напередодні українського Дня сім’ї, в рамках клубу «Сімейна легенда», у бібліотеці-філії №10 пройшла година творчого дозвілля «Хобі моєї родини». Учасники заходу зібралися, щоб поговорити про свої захоплення та своєї родини. Присутні залюбки розповідали  про свої улюблені заняття та розваги. Це вишивка, бісероплетіння, малювання та спорт, гра на музичних інструментах, читання та кулінарія. Від покоління до покоління в родині Козирєвих передавалася вишивка бісером, свято оберігаючи сімейні секрети майстерності продовжує донька Аліна. Створена виставка-хобі«Світ моїх захоплень» яскраве тому підтвердження. 


Зацікавила присутніх вікторина «Скажи мені», під час якої треба було відгадати ТВ програму по назві хобі. Колекціонування – надзвичайно цікаве захоплення. Присутні познайомилися з людьми, які колекціонують зовсім незвичайні речі: афіші, ґудзики, голоси птахів, вірші про тварин, капелюшки тощо. Також учасники заходу мали можливість висловити свою думку, а чи може хобі бути корисним для багатьох людей? 


Звичайно, про захоплення ми можемо говорити багато. Чи є в світі людина, яка б нічим не цікавилась. Та не всі, хто захоплюються спортом, стануть спортсменами; не всі кому подобається музика, стануть музикантами… Головне – мати якесь улюблене заняття.  Адже цете, що може збагатити нас духовно. Кожен з нас може створити щось для людей, для своєї Батьківщини, щось залишити для нащадків. Таким був підсумок заходу за солодким частуванням.


1158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: