Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія №13
Дата: 2 липня, 10:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/07/02/dbaemo-pro-bezpeku-razom-stvori-fliker-svoimi-rukami-.htm
суспільство, 2 липня, 10:15

Дбаємо про безпеку разом: створи флікер своїми руками!

Бібліотека-філія №13


Дбаємо про безпеку разом: створи флікер своїми руками! Під час майсерні флікерів «Лапки безпеки» бібліотекарі філії для дітей № 13 розмовляли з читачами про правила поводження на дорозі, розповідали наскільки важливо дотримуватися правил дорожнього руху та переходити проїжджу частину лише в дозволених місцях. 


Разом з дітьми пригадали  вулиці мікрорайону Ковалівка, де чітко окресленого тротуару немає і людина, яка у вечірній час або у туманну погоду йде додому, наражається на небезпеку бути вчасно не поміченою водієм. А врятувати життя може звичайний світловідбивний елемент, зроблений власноруч, закріплений на верхньому одязі чи сумці. Читачі усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях та дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.


Майстер-класи проведені бібліотекою-філією для дітей № 13  в межах проєкту "Громадський хаб "Амбасадори безпеки", що впроваджується ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.



1567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: