Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 10 квітня, 21:51
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/04/10/zmina-zhittja-zavdjaki-pidtrimtsi-jak-sluzhba-zainjatosti-dopomogla-znaiti-robotu.htm
суспільство, 10 квітня, 21:51

Зміна життя завдяки підтримці: як служба зайнятості допомогла знайти роботу

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Індивідуальнийпідхід, сприяння внутрішньо переміщеним особам у постійнійчи тимчасовій зайнятостіна новому місці проживання, – нагальні питання, які з успіхом вирішують фахівці служби зайнятості. 

  

Яскравим прикладом цього є працевлаштування внутрішньо переміщеної особи на ім’я Наталя Новохатська з м. Часів Яр.


У зв’язку з воєнними діями у 2022 роціНаталя разом із сином вимушені були виїхати з Донецької області. Переїхавши на Вінниччину вони намагалися знайти житло, але бажаного варіанту не було. Сім’я прийняла рішення повернутися на Донеччину та шукати житло уже через мережу Інтернет. І їм пощастило, знайшовся варіант на Кіровоградщині.


Про лютий 2023-го у м. Олександрії жінка сьогодні каже: «Було важко, коштів ледь вистачало, на роботу влаштуватися не вдавалося. На початку 2024-гоя все-таки вирішила звернутися за допомогою у працевлаштуванні до кваліфікованих фахівців служби зайнятості».


В ході співбесіди кар’єрний радник з’ясувала, що безробітна має III групу інвалідності та бажає працювати укладальником-пакувальником. Але готова розглядати й інші пропозиції роботи, доступні їй за станом здоров’я з урахуванням висновків та рекомендацій ІПР. Підходящу роботу вона чекала не довго. Їй запропонували вакансію робітника з благоустрою у ТОВ «ФК ОЛЕКСАНДРІЯ», яка була саме для особи з інвалідністю. Жінка зацікавилась та погодилась відвідати працедавця. Ознайомившись з посадовими обов’язками та обсягом роботи, питання працевлаштування було узгоджено. Сьогодні Наталю Миколаївну все влаштовує.


Фахівці служби зайнятості роблять все можливе, щоб забезпечити підтримку та допомогу внутрішньо переміщеним особам, допомагаючи їм успішно інтегруватися у нове середовище та знайти стабільну роботу.


Більш детально про те, що пропонує служба зайнятості внутрішнім переселенцям дивіться тут.


Шукаєте роботута бажаєте зайнятися самостійним пошуком? Пропонуємо відвідати:

·  сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості;

·  Єдиний портал вакансій;

·  телеграм-канали ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує», де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії.


Також пропонуємо скористатися посиланням та заповнити анкету, і з вами обов'язково зв’яжеться фахівець служби зайнятості. Є питання? Контакти тут.



949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: