Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 30 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/10/30/vazhlivo-vistojati-zaradi-sebe-rodini-zaradi-maibutnogo-nashoi-kraini.htm
суспільство, 30 жовтня 2023

Важливо вистояти: заради себе,родини,заради майбутнього нашої країни

Кіровоградський обласний центр зайнятості


«Вистояти легше разом» - нова інформаційна кампанія, ініціаторами якої виступають представництво Міжнародної організації з міграції в Україні, Міністерство у справах ветеранів України. 


Ця кампанія покликана надихнути українців підтримувати одне одного, привернути увагу на емоції людей, особливо ветеранів, які вже повернулися зі служби та починають адаптуватися до цивільного життя в умовах воєнного стану.Водночас й на емоції громадян, якіне лише переживають відчуження чи втрату, ай на тих, хто має сили слухати і бути поруч. 


Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна чисельність українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя в повній мірі впевнено – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, але й про внесок кожного,громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди. Тож єднаємося, лише разом ми подолаємо всі труднощі і зможемо повернутися до звичного життя.  Важливо вистояти: заради себе, родини, заради майбутнього нашої країни.


Щоб «розмовляти» з якомога більшою та широкою аудиторієюнова кампанія пропонує серію емоційних роликів: 


Загальний ролик про важливість взаємопідтримки тут https://is.gd/HnmZFZ

Ролик щодо підтримки ветеранів тут https://is.gd/Drslii

Ролик на підтримку тих, хто переживає втрату тут https://is.gd/tsxYiN

Більше інформації на сайті:https://iom-emotionline.com.ua/


Державна служба зайнятості доєднуєтьсядо нової кампанії  «Вистояти легше разом»та за допомогою тренінгів, що проводяться фахівцями, сприятимуть «озброєнню» шукачів роботи новими навичками з подолання наслідків стресових, кризових і травматичних подій. 


Долучайтесь до заходів, графік тутhttps://is.gd/qNSdD4


Є питання, телефонуйте, контакти тутhttps://is.gd/70FIVi


Пишіть у Telegram-канал t.me/dcz_kir



599Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: