Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 серпня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/08/30/pidpriemtsiv-kropivnitskogo-privitali-zi-svjatom.htm
суспільство, 30 серпня 2023

Підприємців Кропивницького привітали зі святом


Напередодні Дня підприємця у приміщенні Центру підтримки підприємництва відбулась зустріч з бізнесменами Кропивницького.


Під час вітального слова заступний міського голови, представник «Слуги Народу» Бєжан Михайло зазначив, що свято – це нагода висловити свою вдячність підприємцям за внесок у розвиток нашого міста.


«Підприємці – це локомотив економічного зростання Кропивницького. Ви створюєте робочі місця, платите податки, інвестуєте в розвиток міста. У ці непрості часи ваш внесок особливо цінний. В перші дні війни саме підприємці телефонували та запитували чим вони можуть допомогти. Тож пишаюсь вами, що продовжуєте працювати, розвиватись та створювати нові робочі місця», - додав Михайло Бєжан.


Підприємці отримали почесні грамоти та квіти від Кропивницької міськради, а також під час зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між Кропивницькою міською радою та Кіровоградським обласним центром зайнятості.


На зустрічі також був присутній народний депутат від Кіровоградщини, представник «Слуги Народу» Олександр Дануца, який наголосив на тому, що розуміє наскільки складно працювати підприємцям релокованих підприємств та починати заново налагоджувати свій бізнес фактично з нуля.


«Сьогодні відбувається боротьба на єдиному фронті де хлопці та дівчата боронять кордони держави, але ми всі розуміємо, що саме ви, підприємці, допомагаєте військовим вистояти в цей нелегкий час. Ми з перших днів спротиву побачили, що ви продовжуєте працювати, створювати нові робочі місця, сплачувати податки й при цьому ще й волонтерити. І впевнений, що завдяки військовим та вам ми скоро відсвяткуємо Перемогу», переконаний Олександр Дануца.


970Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: