Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 серпня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/08/30/den-pam-jati-zahisnikiv-ukraini.htm
суспільство, 30 серпня 2023

День пам’яті захисників України


29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.


Українці у всі часи та понад усе цінували і цінують свою свободу. І значною мірою через це воювати нам доводилось багато і часто. Доводиться і нині. Наша держава зараз проживає дуже складний період. На жаль, ціною власної крові і свого життя здобуваємо незалежність. Серед військових багато уродженців Кіровоградської області, які мужньо та віддано захищають нашу Батьківщину.


З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України, в читальній залі бібліотеки-філії №15, презентовано патріотичний стенд «Вічна слава полеглим Героям!», приурочену вшануванню пам’яті захисників з с. Гірничого (Клименка Євгена Віталійовича, Заболотного Миколу Сергійовича, Шевченка Олександра Юрійовича, Бершадського Едуарда) та колишніх читачів бібліотеки (Шевчука Віталія Юрійовича, Бікмурзіна Олександра Олександровича), які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ця війна ввійде назавжди до історії України і наш священний обов’язок знати наших героїв.

   

1091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: