Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Громадська спілка «Твій сімейний лікар»
Дата: 1 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/06/01/vi-dosi-kashljaete-pislja-perenesenogo-virusnogo-zahvorjuvannja-likar-z-kropivnitskogo-rozpovidae-scho-robiti-abi-tsei-simptom-shvidko-minuv.htm
суспільство, 1 червня 2023

Ви досі кашляєте після перенесеного вірусного захворювання? Лікар з Кропивницького розповідає, що робити, аби цей симптом швидко минув

Громадська спілка «Твій сімейний лікар»


Сімейний лікар з Кропивницького Дмитро Корольков дав поради, як подолати кашель, що зберігся після вірусного захворювання. Дивіться відео на YouTube-каналі громадської спілки «Твій сімейний лікар».


Перехворіли на коронавірус, грип чи ГРВІ, але кашель досі залишився? Це неприємно, особливо, коли працюєте у колективі. Ще й виникають болісні відчуття, бо постійний кашель пересушує бронхи, гортань та горло. 


Що робити, аби кашель після вірусних хвороб повністю зник, знає сімейний лікар з Кропивницького Дмитро Корольков. Він наголошує: найперше треба звернутись до свого сімейного лікаря чи лікарки.   


Втім, чому так важливо спостерігати за тривалістю кашлю, що й досі вам надокучає після перенесеної хвороби? Чому такий кашель може тривати місяцями й до чого тут нервова система? А також: чи небезпечний такий кашель для вас та людей навколо і як його швидко вилікувати? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете у відео нижче. 


Посилання на відео: https://youtu.be/Zu3FYc2xZSA


Дмитро Корольков — сімейний лікар з Кропивницького, медичний інфлюенсерта амбасадор громадської спілки «Твій сімейний лікар». Команда спілки активно розвиває медичні професійні спільноти у 12 областях України.


«Твій сімейний лікар» не лише допомагає олюднювати взаємини між сімейними лікарями й лікарками та їхніми клієнтами й клієнтками, а й активно розробляє онлайн-курси. Навчання на цих курсах пройшли понад 10 тисяч працівників та працівниць первинної ланки медицини. Громадська спілка об’єднує лікарство зі всієї України, спонукає до дискусії й до розв'язання важливих питань. Аби, у висновку, українці й українки отримували якісні медичні послуги. Долучайтесь до нашої спільноти у Viberта Facebook.


844Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: