Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 31 травня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/05/31/vodu-dlja-poranenih-ta-generatori-dlja-volonteriv-i-zsu-organizuvali-bf-suchasna-ukraina-ta-nardep-danutsi.htm
суспільство, 31 травня 2023

Воду для поранених та генератори для волонтерів і ЗСУ організували БФ «Сучасна Україна» та нардеп Дануца


Надання допомоги пораненим бійцям у госпіталі є надзвичайно важливою та гуманною дією, яка має неоціненний вплив на їхнє одужання та психологічний стан. 


Благодійний фонд «Сучасна Україна» - Modern Ukraine спільно з народним депутатом від Кіровоградщини, представником «Слуги Народу» Олександром Дануцею організували та передали фургон з першою частиною допомоги у вигляді води до госпіталю, що у Кропивницькому 


Також за сприянням народного депутата було передано 12-ть зручних переносних генераторів, медичні препарати і засоби, спальники і багато чого іншого дуже потрібного для 92-гої окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка, 37-ї окремої бригади Морської піхоти, ГУ ДСНС в Кіровоградській області та двом волонтерським центрам Krop:hub Кропивницький та «Разом-ми сила!», хлопцям, які роблять прекрасні машинки на фронт, а також янголам-охоронцям з Канатово. 


«Це потрібно для фронту і не лише. Війна триває і підзарядити телефон, щоб зателефонувати рідним чи зарядити дрон - це важливо. Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо допомагати Збройним Силам України, не послаблюючи своїх зусиль», - додав Олександр Дануца.

                  

1014Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: