Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 14 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/03/14/chi-zminilis-kriterii-dlja-nadannja-dopomogi-po-chastkovomu-bezrobittju-.htm
суспільство, 14 березня 2023

Чи змінились критерії для надання допомоги по частковому безробіттю?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Так, змінились.


Нагадаємо, що критерії для надання допомоги по частковому безробіттю вказані в пункті 6 Порядку надання допомоги по частковому безробіттю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 702 (далі - Порядок).


Постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2023 року № 188, що набрала чинності 09березня 2023 року, внесено зміни до Порядку. Зокрема, цими змінами доповнено вищевказаний пункт 6 новим критерієм – відсутність у роботодавця або фізичної особи-підприємця, яка є застрахованою особою, заборгованості перед державним (місцевим) бюджетом понад 6 місяців, що передують місяцю зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг). 


Відповідно пункт 7 Порядку (визначає випадки, коли допомога не надається) доповнено нормою, яка говорить про те, що допомога не надається в разі, коли понад 6 місяців, що передують місяцю зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг), у роботодавця або фізичної особи-підприємця, яка є застрахованою особою, наявна заборгованість перед державним (місцевим) бюджетом.


Інформація про зміни до Порядку – на урядовій вебсторінціhttp://surl.li/fesng


Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

Кіровоградський обласний центр зайнятості


639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: