Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/01/30/prezentatsija-novoi-knigi-nezlamna-ukraina-.htm
суспільство, 30 січня 2023

Презентація нової книги «Незламна Україна»


У бібліотеці-філії №5 МЦБС міста Кропивницького відбулася презентаціянової книги «Незламна Україна».Автори Валентин Карпов і Олександр Затока розповіли про історію створення і зміст книги. 


Книгапобудована на подіях в Україні 1917-1923 роках, де висвітлюється визвольна боротьба незламного українського народу на початку XX ст. Автори «вплели» тогочасні революційні події Єлисаветградського регіону у загальну канву історії України. Показавши нерозривність революційного процесу та незламність «народних» отаманів та їхніх товаришів по зброї  і загалом держави України. Ці отамани, як  шукачі слави  та «нові Наполеони українського Дикого поля» дали десятки вогненних прикладів героїзму, якими не кожна нація може похвалитися.


Читачі дізналися про новий погляд на відомі історичні постаті отаманів-повстанців, як на небайдужих патріотів, що очолили на початку минулого століття визвольні змагання українського народу за землю, за волю і незалежність. Під час інтерактивного спілкування у кожного була можливість поспілкуватися з авторами, висловити свою думку.   


Детальніша інформація на сайті бібліотеки: http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


   

741Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: