Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 24 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/11/24/kim-ja-hochu-stati-jak-viznachitisja-u-profesiinomu-maibutnomu-.htm
суспільство, 24 листопада 2022

Ким я хочу стати: як визначитися у професійному майбутньому?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Знати свої професійні інтереси та нахили – це вже перші кроки до вибору майбутньої професії. Однак, що допоможе зробити свідомий вибір? Допомога поруч! Краще пізнати себе «зсередини» допомагають фахівці Державної служби зайнятості під час профорієнтаційних  інтелектуально-ігрових заходів, які вони проводять для учнівської та студентської молоді. 


Наприклад, обрати свій професійний шлях допомагає дуель-шоу «Хто зверху?», що організовують фахівці й Добровеличківської районної філії обласного центру зайнятості. Завдяки ньому старшокласники Помічнянського ліцею «Універсум» вже не стоять на роздоріжжі вибору, а впевнено крокують все ближче до свого професійного майбутнього.


Як такі заходи допомагають визначитися у професійному майбутньому? Змагання у конкурсах «Крокодил», «Збери літери», «Хто я?», «Склади пазли», «Чий інструмент?», та ін. дають змогу продемонструвати свої знання щодо професій, а також дізнатися щось нове і визначити «своє». До того ж, у присутніх формується правильна мотивація вибору професії, у тому числі за рахунок вирішення профорієнтаційних завдань. 


Загалом змагання команд у конкурсах завжди емоційні та запеклі, однак перемагає дружба, адже кожен із учасників робить свій внесок у результат. Такі зустрічі, безперечно, залишають слід у свідомості кожного та допомагають краще зорієнтуватись у власному професійному виборі, розширити кругозір та уявлення про омріяну професію.


Тому, якщо ви все ще сумніваєтесь у правильності вибору майбутньої професії, не гайте часу –  звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості або телефонуйте за контактами, вказаними тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9

   

   



837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: