Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/01/14/podorozhuemo-rizdvjanoju-evropoju.htm
суспільство, 14 січня 2022

Подорожуємо Різдвяною Європою


Різдво одне з найулюбленіших свят у Європі. Кожна країна має свої традиції святкування. Але усіх їх поєднує одне - в цей день родина збирається за святковим столом. А юні користувачі зібралися в бібліотеці-філії №10 на фольк-мандрівці  під назвою «Європейські мандри різдвяних ясел», аби дізнатися, як святкують Різдво в країнах Європи. Представники п’ятих класів розповіли про особливості святкування Різдва у Франції, Італії, Шотландії , та на острові Кіпр, а сьомих класів в Україні.


Переглядаючи відеоролик «Колядують зорі на Різдво», детально зупинилися  на традиціях та звичаях святкування Різдва в рідній Завадівці  міста Кропивницького.   Під час заходу лунали різдвяні пісні у виконанні самих учнів. Найактивніші учасники отримали подарункові сувеніри. Проведення таких заходів сприяє поглибленню знань учнів у вивченні традицій та розширенню кругозору. На прощання гості частувалися солодощами.

 

Приємно було відчути,  що традиції, звичаї українського народу  та країн Європи  не забуваються, а продовжують жити в наших серцях.


1708Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: