Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 12 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/01/12/pro-opituvannja-robotodavtsiv.htm
суспільство, 12 січня 2022

Про опитування роботодавців

Кіровоградський обласний центр зайнятості


За результатами реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів обласним центром зайнятості підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей звіт складається з чотирьох розділів. Із загальною інформацією щодо першого розділу (статистичного) є можливість ознайомитись у попередньому матеріалі щодо проєкту  EU4Skills, розміщеному на нашій сторінці у Фейсбук (для спрощення пошуку можливо використання хештегів #служба_зайнятості #EU4Skills #ДСЗ).


Другий розділ проєкту висвітлює результати опитування роботодавців (ознайомитись з повним текстом розділу можливо переглянувши звіт у “хмарному” середовищі, з окремими елементами дослідження – шляхом перегляду матеріалів на вебсторінці Державного центру зайнятості (інформація про це розміщена на нашій сторінці 06.01.2022)). 


У ході дослідження проведено опитування 916 роботодавців щодо професійної структури кадрів, поточних та перспективних потреб у працівниках – 58 великих, 250 середніх, 411 малих підприємств, 197 мікропідприємств та фізичних осіб-підприємців, що застосовують найману працю. Кількість робочих місць у опитаних роботодавців склала більше 68 тисяч (майже 40% від загальної кількості робочих місць в області).



1487Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: