Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 22 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/22/media-daidzhest-vogon-skorboti-v-sertsi-na-viki-.htm
суспільство, 22 листопада 2021

Медіа дайджест «Вогонь скорботи в серці на віки»


Почуття гідності та прагнення до волі завжди були особливими рисами українців. День Гідності та Свободи — свято в Україні на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).


З метою увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, у бібліотеці-філії №18 відбувся медіа дайджест «Вогонь скорботи в серці на віки».


Після перегляду міні-документалки «Київ. Війна на Інститутській» українського відеографа Микити Мєкєнзина, учасники ознайомились з літературою виставки «Слава Героям!» та пом’янули загиблих хвилиною мовчання зі свічками в руках...


Кожен учасник заходу задумався над важливими подіями у житті нашої країни і відповів для себе на запитання «Що означає бути гідним?»


Україна – територія Гідності і Свободи! Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність.


982Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: