Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 26 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/10/26/jaki-osoblivosti-otrimannja-dozvoliv-na-zastosuvannja-pratsi-vidrjadzhenih-inozemnih-pratsivnikiv-.htm
суспільство, 26 жовтня 2021

Які особливості отримання дозволів на застосування праці відряджених іноземних працівників?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Законодавство про зайнятість населення визначає особливості отримання дозволів на застосування праці окремих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).


До таких окремих категорій віднесено і відряджених іноземних працівників. Такими працівниками є іноземці, направлені іноземним роботодавцем в Україну для виконання певного обсягу робіт (послуг) на підставі договорів (контрактів), укладених між українським та іноземним суб’єктами господарювання.


У трудових відносинах такі іноземці перебувають з іноземними суб’єктами господарювання, тому копія трудового договору з іноземцем не подається одночасно із заявою для отримання дозволу. Але при цьому подається копія договору (контракту), укладеного між українським та іноземним суб’єктами господарювання, яким передбачено застосування праці іноземців, які направлені іноземним роботодавцем в Україну для виконання певного обсягу робіт (надання послуг).


Для цієї категорії іноземців дозвіл видається на строк дії договору (контракту), укладеного між українським та іноземним суб’єктами господарювання, але не більш як на три роки.


Довідково. З окремою інформацією щодо укладення договорів з іноземними суб’єктами господарювання можна ознайомитись на вебсторінці Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.


Детальніше за посиланням: https://www.chamber.kr.ua/index.php/posluhy1/zovnishnoekonomichna-diyalnis


1312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: