Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Телеканал ТТV
Дата: 24 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/09/24/kirovogradski-oblasni-viddilennja-asotsiatsii-platnikiv-podatkiv-ukraini-ta-derzhpratsi-pidpisali-memorandum.htm
суспільство, 24 вересня 2021

Кіровоградські обласні відділення "Асоціації платників податків України" та Держпраці підписали меморандум

Телеканал ТТV



Стали партнерами. Обласне відділення «Асоціації платників податків України» в Кіровоградській області підписало меморандум з обласним управлінням Держпраці.



Про це йдеться у сюжеті телеканалу TTV.



Напередодні аналогічну угоду підписали на всеукраїнському рівні.



Документ безстроковий і вступає в силу з моменту підписання. Угоду про співпрацю письмово затвердили очільник Обласного осередку «Асоціації платників податків України» в Кіровоградській області Ігор Волков та керівник обласного управління Держпраці Олександр Кухаренко.



Згідно з умовами меморандуму, сторони зможуть формувати та вносити пропозиції до ведення державної політики у сфері податкових та трудових відносин. Крім того, спільно забезпечуватимуть контроль за дотриманням трудового законодавства. Зокрема виявлятимуть неоформлених працівників, а також порушення у виплаті зарплат, податків, зборів та інших внесків роботодавцями.


Підписанти переконані – меморандум допоможе захистити інтереси підприємців та найманих працівників. А головне, сприятиме в боротьбі з тіньовим бізнесом.



«В першу чергу – це взаємодія і продуктивний діалог між роботодавцями, платниками податків і Держпрацею», - розповів Олександр Кухаренко, керівник обласного управління Держпраці.



«Ми у своїй практиці часто стикаємось з ситуаціями, коли правий роботодавець, який вжив тих чи інших санкцій до найманого працівника і це є цілком законним і об’єктивним. Хоча, інколи виникають і такі ситуації, де правим є найманий працівник, права якого порушені. І ми, зі свого боку, проводимо консультації і відстоюємо інтереси платників податків, а управління Держпраці веде з нами консультації на предмет добросовісності тих чи інших платників. По факту, це допомога у вирішенні серйозних конфліктних ситуацій», - зазначив Ігор Волков, очільник Обласного осередку «Асоціації платників податків України».



2875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: