Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 13 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/07/13/jak-zahistiti-vlasni-interesi-jakscho-pridbali-nejakisni-neharchovi-tovari.htm
суспільство, 13 липня 2021

Як захистити власні інтереси, якщо придбали неякісні нехарчові товари


Користувачі нехарчової продукції, наприклад, обладнання, що працює під тиском ліфтів, і компонентів безпеки для ліфтів, повинні бути впевненими у їх безпечності. Для захисту користувачів від небезпеки, що може становити продукція, в Україні працює державний ринковий нагляд.


Про захист громадян від небезпечних нехарчових товарів та ознаки безпечності продукції, законодавство щодо державного ринкового нагляду та фахівців з ринкового нагляду розповість головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг обласного управління Держпраці Станіслав Сітнік.


Інформаційна зустріч відбудеться в рамках спільного проєкту «Інформаційна платформа з питань праці», який започаткували головна книгозбірня області та обласне управління Держпраці.


Чекаємо на вас 14 липня о 15.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.


Для тих, хто не матиме змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, ми будемо робити стрім на facebook-сторінці бібліотеки і викладемо відео на YouTube.


1264Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: