Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 9 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/06/09/tsikava-robota-ta-druzhnii-kolektiv-zaporuka-profesiinogo-uspihu.htm
суспільство, 9 червня 2021

Цікава робота та дружній колектив – запорука професійного успіху

Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Рекрутери державної служби зайнятості надають послуги як роботодавцям, так і шукачам роботи. Роботодавці, співпрацюючи з рекрутерами, мають можливість отримати якісну допомогу в підборі кваліфікованих кадрів, а незайняті громадяни – знайти роботу, яку шукають.


Одним із позитивних прикладів співпраці рекрутера та шукачів роботи є працевлаштування мешканки міста Кропивницький пані Олени. 


На початку березня 2021 року, після невдалих самостійних спроб знайти роботу, пані Олена звернулася по допомогу до відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Фахівцями було з’ясовано, що жінка за освітою помічник лікаря-епідеміолога та має значний досвід роботи лаборантом (медицина). «Понад 12 років я працювала лаборантом медицини в одному із місцевих медичних закладів. З незалежних від мене причин, звільнилася, і з червня минулого року я розпочала пошуки роботи. Спершу – самостійно, але всі спроби знайти роботу виявились не вдалими: то освіта не підходяща, то досвід малий. Тож вирішила звернутися по допомогу до фахівців служби зайнятості», – розповіла пані Олена.


Здійснений фахівцями відділу рекрутингу аналіз бази наявних вакансій показав, що підходящих для жінки вакансій на момент звернення не було, тому безробітній було запропоновано заповнити анкету шукача роботи та залишити свої контактні дані. 


Згодом до міськрайонного центру зайнятості з потребою в працівниках за посадою лаборанта (медицина) звернулося КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» міської ради міста Кропивницького». 


З-поміж інших кандидатів жінку вирізняв її професійний досвід. Фахівці відділу рекрутингу домовилися про співбесіду з роботодавцем, під час якої пані Олена показала достатній рівень професійних знань та навичок у сфері охорони здоров'я, тому роботодавцем було надано їй перевагу у прийнятті на роботу. Після проходження медичного огляду, з 05 травня цього року пані Олену було прийнято на постійне місце роботи. 


Вже місяць як пані Олена працює в медичному закладі. Вона розповідає: «Робота цікава, я постійно знаходжусь серед людей, намагаюсь максимально якісно виконувати свої обов'язки. Робота потребує уваги, відповідальності, стриманості й стресостійкості. Дружні та доброзичливі стосунки в колективі допомагають підвищити та поглибити рівень знань, необхідний для якісного виконання ввіреної справи».

 


1680Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: