Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 26 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/05/26/anatolii-karazhbei-vivilnennja-tse-ne-privid-opuskati-ruki-neobhidno-ruhatis-vpered-i-pochinati-use-spochatku-.htm
суспільство, 26 травня 2021

Анатолій Каражбей: «Вивільнення – це не привід опускати руки, необхідно рухатись вперед і починати усе спочатку»


Чимало мешканців Олександрівського району знають Анатолія Миколайовича Каражбея, як вмілого економіста та керівника, адже майже сім років він був першим заступником голови районної державної адміністрації. 


До його обов'язків входило, у першу чергу,  формування проектів бюджетів усіх рівнів та виконання бюджетних завдань, організація  виконання районних програм та угод стосовно економічного, соціального та культурного розвитку району. Доводилося вирішувати чимало різнопланових питань діяльності управлінь, служб, відділів, секторів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації. 


Його відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків поєднувалось з особистими організаторськими здібностями, що сприяло завоюванню ним певного авторитету в районі.


Оптимізація районних державних адміністрацій та скорочення штатної чисельності працівників, у процесі децентралізації влади, внесли у його професійне життя чимало змін. 


Анатолій Миколайович, як керівник, один із тих, хто майже останнім  звільнявся з роботи, адже йому довелося вирішувати чимало питань у процесі ліквідації установи. «Вивільнення – це не привід опускати руки. Необхідно рухатись вперед, починати усе спочатку і обов'язково вірити у себе. Лише за таких умов можливо досягти чогось у своєму житті», – переконливо говорить Анатолій Каражбей.


Після звільнення, у квітні цього року, Анатолій Миколайович по допомогу у пошуку роботи звернувся до Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості, адже він добре знав її можливості та ефективність виконання покладених на неї завдань.


Під час спілкування безробітного з кар’єрним радником, було з'ясовано, що він має неабияку внутрішню мотивацію до праці, сміливість брати на себе відповідальність, готовність до опанування нових знань у разі змін професійної діяльності, а також ухвалення важливих рішень. 


За словами безробітного, маючи вищу економічну  освіту та чималий досвід у фінансовій сфері, хотів би знайти роботу за освітою або суміжними професіями. Кар'єрний радник переглянула перелік вакансій і запропонувала Анатолію Миколайовичу вакансію головного економіста, що була відкрита в ДП «Дослідне господарство «Ставидлянське» Інститут сільського господарства Степу Національної академії аграрних наук України». 


Запропонована вакансія цілком влаштувала безробітного. Завдяки чималому досвіду економічної роботи  в органах влади та місцевого самоврядування, організованості та професіоналізму, а також вмінню раціонально та якісно виконувати завдання, співбесіда з роботодавцем пройшла успішно. Тому, як наслідок, Анатолій Миколайович отримав від керівника пропозицію роботи.


Чоловік задоволений, що сьогодні він працює на державному підприємстві,  яке причетне до реалізації регіональної програми науково-технічного й інноваційного розвитку області, аграрної науки в регіоні та доводить власні напрацювання та розробки у сільськогосподарській сфері до рівня інновацій в сучасних умовах господарювання. Він сподівається, що його досвід також стане у пригоді для розвитку аграрного сектору економіки регіону.


1984Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: