Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 15 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/04/15/shukaete-robotu-chi-pratsivnika-vam-na-jarmarok-vakansii.htm
суспільство, 15 квітня 2021

Шукаєте роботу чи працівника – Вам на ярмарок вакансій

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Виконуючи посередницькі функції на ринку праці, державна служба зайнятості допомагає роботодавцям отримати кваліфіковану робочу силу, а шукачам роботи – віднайти потрібного роботодавця, а отже й робоче місце. 


Ефективною формою поєднання інтересів обох сторін є проведення ярмарків та міні-ярмарків вакансій. У рамках такого заходу роботодавець презентує підприємство, перелік актуальних вакансій, характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій.


У свою чергу, шукачі роботи, з перших вуст, отримують інформацію про підприємство, наявність вільних робочих місць,  можливість особисто презентувати себе роботодавцю та отримати відповіді на запитання, що пов'язані з працевлаштуванням. 


Важливим аспектом ярмарків та міні-ярмарків вакансій є безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними, під час якого обидві сторони мають отримати відповіді на всі запитання та вирішити питання власного працевлаштування та добору кадрів.



1019Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: