Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 25 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/25/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-v-oseljah.htm
суспільство, 25 вересня 2017

У Кропивницькому рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки в оселях

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Питання пожежної безпеки в побуті залишається актуальним впродовж усього року, особливо для непрацюючого населення, яке не має можливості отримувати необхідні знання з безпечної життєдіяльності за місцем роботи чи навчання. Особливої гостроти питання набуває з початком опалювального сезону. Тому, щоб попередити пожежі у житловому секторі та інші надзвичайні події, випадки травмування і загибелі людей, працівники Служби порятунку проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення за місцем їх проживання. 


Відпрацювання житлового сектору, які проводять працівники Управління ДСНС в області мають на меті нагадати людям, яких норм протипожежної безпеки необхідно дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, пічним опаленням чи  побутовим газом. 


22 вересня інформаційно-роз’яснювальна робота проводилась у мікрорайоні Катранівки в обласному центрі. Рятувальники радили жителям міста перевірити справність побутових електроприладів, газового обладнання, ні в якому разі не користуватись несправним  обладнанням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах, де увімкнені прилади. Працівники Служби порятунку звертали увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електрообігрівачами та не перевантажували електромережу.  


Поки триває суха та тепла погода, актуальним залишається й питання спалювання сміття та сухої трави на присадибних ділянках. Рятувальники закликали не спалювати сміття поблизу житлових та господарчих будівель, а утилізувати його в інший, безпечний,  спосіб.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває - бережіть власні домівки від пожеж! 


     



1652Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: