Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 22 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/22/u-gaivoronskomu-raioni-pid-chas-piznavalnih-aktsii-rjatuvalniki-navchajut-shkoljariv-pravilam-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
суспільство, 22 вересня 2017

У Гайворонському районі під час пізнавальних акцій рятувальники навчають школярів правилам безпеки життєдіяльності

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Дбаючи про безпеку наймолодших мешканців Кіровоградщини, рятувальники навчають їх правилам безпеки життєдіяльності за допомогою цікавих пізнавально-навчальних заходів, які враховують уподобання дитячої аудиторії. Зокрема програма акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» побудована таким чином, щоб школярі могли засвоїти важливу інформацію не у формі нудних лекцій, а через ігрові, рухливі конкурси, а також змагання на кмітливість.


21 вересня для учнів Солгутівської школи, яка розташована у Гайворонському районі, рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини організували та провели навчальну акцію.


Учні побачили роботу рятувальників під час гасіння умовної пожежі та рятування потерпілого із задимленої будівлі. Діти ознайомилися із спеціальним озброєнням – гідравлічними ножицями, які рятувальники застосовують у разі аварій та інших невідкладних робіт. Звичайно, чекали на хлопців та дівчат і рухливі конкурси – дехто вперше потримав пожежний рукав та влучив ним у ціль, також юні учасники на швидкість одягали протигаз та бойовий одяг. Під час усього заходу рятувальники зупинялися на правилах безпеки, та переконувалися, що діти якісно вивчають їх у школі. Також усі учасники отримали заохочувальні подарунки та листівки з тематики безпеки життєдіяльності. 


         



2218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: