Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 22 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/22/rjatuvalniki-proveli-profilaktichni-besidi-z-meshkantsjami-mikroraionu-kuschivka.htm
суспільство, 22 вересня 2017

Рятувальники провели профілактичні бесіди з мешканцями мікрорайону Кущівка

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Профілактика виникнення пожеж у житловому секторі – один з пріоритетних напрямків діяльності Служби порятунку. 22 вересня масово-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті відбулась у мікрорайоні Кущівка, що в обласному центрі, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Рятувальники поспілкувались з мешканцями, звернувши увагу на дотримання правил експлуатації електричних та газових побутових приладів, контролю за справністю електричної проводки, димоходів та правильності влаштування систем опалювання тощо. Жителі районів охоче спілкувались з працівниками Служби порятунку, адже ця тема актуальна не тільки для рятувальників, а й для них самих. Практика доводить, що безпека життя, в першу чергу, залежить від свідомості самих громадян. 



Крім питань пожежної безпеки, рятувальники нагадали співрозмовникам про правила поводження з небезпечними вибухонебезпечними предметами часів Другої світової війни, які несподівано можна знайти під час проведення польових чи городніх робіт. Фахівці Служби порятунку порадили співрозмовникам не ризикувати власним життям, а у разі виявлення такого предмета відразу телефонувати за номером «101» або «102».


На останок всім співрозмовникам працівники Служби порятунку надали інформаційні листівки з порадами, як поводити себе у тій чи іншій екстремальній ситуації.


       



1602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: