Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/07/meshkantsjam-sela-visoki-bairaki-rjatuvalniki-nagadali-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 7 вересня 2017

Мешканцям села Високі Байраки рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


7 вересня працівники Управління ДСНС в області спільно з представником поліції  провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил по безпеки серед мешканців села Високі Байраки Кіровоградського району. Працівники Служби «101» не лише навчили громадян як поводитись, щоб не допустити пожежі у власному будинку чи на обійсті, а й роздали листівки застерігаючого змісту про запобігання пожежам, нещасним випадкам на воді, з правилами безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Окремо рятувальники акцентували увагу мешканців села на безпеці дітей та недопущенні пожеж на відкритих територіях, на полях і городніх ділянках, а також поінформували про адміністративну та кримінальну відповідальність за спалювання сухої рослинності та завдання шкоди довкіллю.


Цього ж дня у місцевому Будинку культури відбулась зустріч з трудовим колективом сільської ради щодо безпеки у осінній період, під час якої рятувальники нагадали правила пожежної безпеки при користуванні побутовими електричними і газовими приладами, пічними опаленням, проведенні господарчих робіт тощо. Селянам нагадали порядок дій при виникненні пожежі та інших надзвичайних подій, способи надання допомоги постраждалим та номери телефонів екстрених служб, а також пояснили, як влаштувати господарство так, щоб убезпечити себе від вогняного лиха.


     



3198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: