Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 4 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/04/u-znam-jantsi-vidbulosja-svjato-dlja-vsiei-rodini-kazkova-mit-.htm
суспільство, 4 вересня 2017

У Знам'янці відбулося свято для всієї родини «Казкова мить»


Казкова мить, дійсно, як одна мить, пролетіло чудове яскраве дійство для всіє родини біля спорткомплексу «Піраміда», організоване молодими, креативними, творчими членами Знам’янського осередку ВМГО ФРІ (Зайченко Крістіною, Олександрою Гвоздик, Дар’єю,Приходченко, Аліною Соколовою, Бобровою Анною, Софією Пирогової, Зосімовою Лілією, Святославом Ткаченко, Владиславом Деньгубом, Артемом Шантою, Зайченко Віталієм) та за підтримки директора ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрія Гребенюка, ВІА Імпульс (кер Сергій Тітов), гурту «Місто доріг».


Чому біля спорткомплексу «Піраміда»? Відповідь дуже проста У нашому місті є безліч гарних куточків для відпочинку, але саме тут нещодавно з’явилася «Галявина казок», створена братами Юрієм та Олегом Гребенюками, вже відомими в місті своїми неперевершеними витворами кованого мистецтва. Крім того, якщо подивитися на «Галявину казок», то можна помітити, як в самому її серці росте яблуня з чарівними плодами. Серед них особливо відділяється величезне яблуко з написом Знам’янка, у якому криється таємниця. Легенда розповідає, якщо його потерти та при цьому загадати бажання то воно обов’язково збудеться. І це вже на власному прикладі, перевірили наші юні знам’янчани.


Приємно були бачити як безліч маленьких знам’ячан разом зі своїми батьками, дідусями, бабусями поспішали на свято, аби не прогавити найцікавіше.


Бо цього дня діти, як і було анонсовано організаторами, отримали не тільки безліч приємних сюрпризів але й мали змогу взяти участь у різноманітних, незвичайних конкурсах з використанням сучасної ігрової атрибутики. Велика черга спостерігалась до зони Аквагрим, за яку відповідала Аліна Соколова, Олександра Гвоздик. Знам’янчани мали змогу спробувати свої навички гри у велетенські шашки, за цей напрямок відповідав Святослав Ткаченко. Велике пожвавлення спостерігалось на секторі патріотичних дитячих малюнків, відповідальними за це були Єлизавета Гребенюк, та Мікі Маус у костюмі якого була Анна Боброва.


Велетенські ростові ляльки Спанч Боба (Артем Шанта), Тигра (Владислав Деньгуб) казковий поні (Софія Пирогова), єдиноріг (Аліна Соколова), зебра (Олександра Гвоздик), міньйон (Дар’я Приходченко) не тільки допомогали під час конкурсів, танців, а й розважали дітлахів.


Як і обіцялось не обійшлося і без створення Потягу Миру та Дитячих Мрій, у «вагони» якого, дітлахи завантажили свої мрії та побажання. Створений потяг був переданий волонтеру Ларисі Лук’яненко, яка передасть його нашим воїнам-захисникам.


Під час свята членами організації були роздані всім присутнім реквізити Куценко Наталії Сергіївни, матері маленької Ані, з якої 1 червня цього року трапилася страшна біда. Дівчинка отримала безліч опіків. На сьогодні проведено близько 8 операцій, але Аня продовжує проходить реабілітацію, яка вимагає досить серйозних сум. Тому шановні знам’янчани, не будемо байдужими до чужого горя і все разом подаруємо Ані радість дитинства. Надіслати кошти може особисто кожен на баньківський рахунок 4149 4978 4584 4242.


По завершенню ігрової програми, кожен її учасник отримав не тільки морозиво, а й приз.


Продовжилося свято грандіозною концертною програмою за участі гурту Місто доріг, Валової Дар’ї, ВІА Імпульс (керівник Сергій Тітов), Юрія Оніщенко, Оксани Кар’євої, Людмили Тітової.


Цього дня знам’янчани, спостерігаючи за майстерним виконанням пісень на власні ,переконалися, що наші таланти найкращі!


І коли вже стемніло, люди все ще залишалися на святі і чекали його продовження…


           


2626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: