Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 4 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/04/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-pro-neobhidnist-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 4 вересня 2017

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки

У ДСНС України у Кіровоградській області


Проведення масово-роз’яснювальної роботи з населенням щодо дотримання правил пожежної і техногенної безпеки у різних життєвих ситуаціях є одним із найефективніших методів попередження виникнення надзвичайних подій і ситуацій та загибелі людей на них. Тому інспекторський склад Управління ДСНС України у Кіровоградській області постійно проводить таку роботу у кожному районі нашої області.


У суботу, 2 вересня, фахівці рятувальної справи зустрілись з жителями Олександрійського, Новогородківського та Петрівського районів. Працівники Служби порятунку, в першу чергу, під час бесіди з місцевими жителями звернули увагу на такі важливі питання, як дотримання правил безпеки під час використання електро- та газових приладів, а також радили громадянам уникати перевантаження електромережі та не використовувати саморобні або несправні побутові електроприлади, а купувати  лише сертифіковані заводського виробництва і чітко дотримуватися правил їх експлуатації. 


Також рятувальники звернули особливу увагу на родини з дітьми: нагадали батькам, щоб не залишали малечу без нагляду і завжди тримали вогненебезпечні речі у недоступних для дітей місцях. Школярам працівники Служби порятунку розповіли, наскільки важливо прислухатись до  порад дорослих й завжди неухильно дотримуватися правил безпечної життєдіяльності як у побуті, так і під час ігор на вулиці. 


Проводячи відпрацювання житлового сектору, надзвичайники нагадали і про дії у разі виявлення застарілих боєприпасів, а це може трапитись під час земляних робіт та пояснили як поводитись, якщо знайдено невідомий предмет. На завершення розмови господарям надали листівки та пам’ятки на відповідну тематику. 


   



2619Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: