Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградськійобласті
Дата: 7 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/07/07/-berezhit-lisi-vid-pozhezh-zaklikali-gromadjan-fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-spilno-z-politseiskimi.htm
суспільство, 7 липня 2017

«Бережіть ліси від пожеж!» – закликали громадян фахівці Служби порятунку спільно з поліцейськими

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградськійобласті


Збереження зелених насаджень – справа кожного свідомого громадянина, тому що пожежі в лісах, лісопарках, дендропарках переважно стаються з вини людини. Профілактика знищення «легенів планети» від вогню – одне із завдань Служби порятунку. Однією із форм профілактичної роботи є безпосередні розмови з громадянами на теми дотримання правил пожежної безпеки.


7 липня фахівці Служби порятунку спільно зі співробітниками патрульної поліції м. Кропивницького повели відповідні профілактичні заходи у лісопарку в районі Новомиколаївка-Лелеківка м. Кропивницький. Тут, у затишку дерев, переважно сосен, полюбляють проводити вільний час мешканці обласного центру. З усіма, кого зустріли учасники рейду в зеленій зоні, вони поспілкувались про правила поведінки в лісі: не розводити багаття в пожежонебезпечний період, не кидати недопалки та сірники, не бути байдужими, коли бачиш загрозу пожежі з вини інших людей. Поліцейські зокрема попередили про відповідальність за порушення правил пожежної безпеки у лісі. Крім того, надзвичайники радили пам’ятати про небезпеку укусу кліщів, які можуть заразити людину небезпечними хворобами.


На завершення бесіди усі, з ким спілкувались вогнеборці та поліцейські, отримали застережні листівки з ілюстраціями та чіткими правилами безпечної життєдіяльності.


       



2545Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: