Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 1 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/01/rjatuvalniki-nagoloshujut-na-neobhidnosti-dotrimannja-pravil-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 1 березня 2017

Рятувальники наголошують на необхідності дотримання правил безпеки у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Зустрічі фахівців Служби порятунку з населенням, безпосереднє спілкування на важливі теми, які стосуються збереження життя, здоров’я та майна, – найбільш ефективний метод роботи щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям у побуті.


Тому рятувальники Кіровоградської області постійно зустрічаються з людьми та пояснюють їм життєво важливі правила поведінки в повсякденному житті.


28 лютого відбулись профілактичні роз’яснювальні заходи в Бобринецькому, Компаніївському та Олександрівському районах Кіровоградської області.


Зокрема рятувальники розповіли, що найбільш вразливими верствами населення, які найчастіше зазнають негативних наслідків необережної поведінки, є діти, одинокі громадяни похилого віку, люди з особливими потребами, громадяни, які ведуть асоціальний спосіб життя та зловживають спиртними напоями. Проте навіть свідомі громадяни можуть потрапити у небезпеку, якщо знехтують правилами безпечного використання побутових газо- та електроприладів, не перевірять справність обігрівальних приладів, витяжних систем, димоходів тощо. Великої уваги потребують діти, адже їхні пустощі з небезпечними предметами можуть коштувати їм здоров’я та навіть життя.


Рятувальники звернули увагу громадян на те, що найменша недбалість часто має великі трагічні наслідки. Щоб правила безпечної життєдіяльності краще запам’ятались громадянам, вони отримали інформаційні листівки.


   



2533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: