Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 3 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/02/03/rjatuvalniki-nagadali-gospodarjam-privatnih-osel-pravila-bezpeki-u-zimovii-period.htm
суспільство, 3 лютого 2017

Рятувальники нагадали господарям приватних осель правила безпеки у зимовий період

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Проблема виникнення пожеж у житловому секторі залишається актуальною на сьогоднішній день, оскільки практично кожного дня у приватних домоволодіннях кропивничан виникають пожежі та інші надзвичайні події. Щоб запобігти та мінімізувати прикрі випадки у побуті, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед громадян щодо необхідності суворого дотримання правил безпечної життєдіяльності. Як показує практика, найбільш дієвим методом просвітницьких заходів є роз’яснювальна робота у вигляді безпосереднього спілкування рятувальників із людьми. 


3 лютого працівники Служби порятунку провели профілактичну роботу в приватному житловому секторі обласного центру, а саме: у мікрорайоні Нової Балашівки. Рятувальники нагадали мешканцям даного житлового масиву про необхідність обережного поводження з електроприладами, газовим та пічним опаленням, відкритим вогнем, порадили у випадку виявлення несправностей звертатись до спеціалістів і ні в якому разі не розбирати й не ремонтувати прилади самостійно, стежити за справністю вентиляції в будинку та не перевантажувати електромережу надмірною кількістю увімкнених приладів. Особливої уваги потребують діти, адже пустощі з небезпечними предметами зазвичай призводять до трагедій.


Не слід забувати про літніх, одиноких та обмежених у можливостях громадян, котрі також є уразливою частиною населення щодо надзвичайних подій у побуті, тож фахівці пожежно-рятувальної служби радили оточити їх увагою та не залишати на самоті.


Під час профілактичного відпрацювання працівники Служби порятунку також розповсюджували серед населення застерігаючі листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.


       



1974Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: