Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 30 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/30/rjatuvalniki-zaklikajut-meshkantsiv-oblasti-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 30 січня 2017

Рятувальники закликають мешканців області дотримуватись правил безпеки у побуті

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


28 січня рятувальники районних підрозділів Бобринецького, Новоархангельського та Новомиргородського районів провели роз’яснювальну роботу в житлових масивах районних центрів. 


Співробітники Управління ДСНС в області зосередили увагу мешканців приватного сектору на правилах пожежної безпеки у зимовий період, особливо щодо правильної експлуатації електро-, газових приладів, систем опалення, дров’яних чи вугільних печей. 




Фахівці Служби порятунку навели громадянам сумну статистику вогневих випадків у приватних домоволодіннях та причини їх виникнення, які сталися внаслідок порушення правил безпеки у побуті. При цьому закцентували увагу людей на тому, що несправна електропроводка, недотримання правил безпеки при використанні опалювальних котлів,  паління в ліжку, дитячі пустощі з вогнем – найпоширеніші причини виникнення пожеж у житлових масивах. 


Проте головною причиною пожеж залишається людська недбалість. Тож фахівці пожежно-рятувальної служби закликали громадян бути особливо пильними в питаннях безпеки у побуті, адже достатньо маленьокого недбало погашеного сірника чи цигарки, щоб виникла масштабна пожежа. А для кращого засвоєння отриманої інформації рятувальники залишили мешканцям листівки застережного змісту.



1829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: