Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 26 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/26/rjatuvalniki-zaklikajut-meshkantsiv-mikroraionu-velika-balka-buti-obachnimi-u-pobuti.htm
суспільство, 26 січня 2017

Рятувальники закликають мешканців мікрорайону Велика Балка бути обачними у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


26 січня фахівці Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу в житловому масиві Велика Балка, що у м. Кропивницький. Зважаючи на те, що цей район переважно складається із приватних житлових будинків, рятувальники зосередили увагу громадян на правилах пожежної безпеки у зимовий період, особливо щодо правильної експлуатації електро-, газових приладів, систем опалення, дров’яних чи вугільних печей.


Рятувальники розповідали мешканцям житлового сектора про прикрі випадки, що стались на території області через порушення правил безпеки у побуті, зокрема – про пожежі, спричинені несправною електропроводкою, недотримання техніки безпеки при використанні опалювальних котлів, під час паління в ліжку та через дитячі пустощі з вогнем. Часто відбувається загорання речей домашнього вжитку від електричних обігрівачів, які залишені ввімкненими без нагляду.


Але головною причиною пожеж стає звичайна людська недбалість. Тож фахівці Служби порятунку закликали громадян бути особливо пильними в питаннях безпеки у побуті, адже достатньо маленької дрібниці – недбало погашеного сірника чи цигарки, щоб виникла велика пожежа. 


Для наочного підкріплення своїх слів надзвичайники роздали мешканцям житлового сектора листівки застережного змісту.


       



1991Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: