Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 23 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/23/sluzhba-porjatunku-zaklikae-gromadjan-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
суспільство, 23 січня 2017

Служба порятунку закликає громадян дотримуватись правил безпеки життєдіяльності

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


20 січня фахівцями Управління ДСНС у Кіровоградській області проведено роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки життєдіяльності у побуті з мешканцями житлового масиву Новомиколаївка, що в обласному центрі. У даному районі Кропивницького багатоповерхівки із централізованою системою опалення межують із приватними житловими будинками, де встановлені індивідуальні котли опалення та зустрічаються оселі із пічним опаленням.


Зважаючи на це, рятувальники пояснюють громадянам, як убезпечити своє життя, здоров’я та майно від надзвичайних подій, спричинених порушеннями правил експлуатації газових та електричних опалювальних приладів, побутової техніки. Особливо було наголошено на необхідності перевірки дієздатності вентиляційних систем, димоходів та печей, профілактичних оглядів котлів та колонок.


Крім того, мешканці Новомиколаївки мали можливість згадати прості, але життєво важливі правила поведінки у побуті, які наочно оформлені у вигляді застережних листівок, що фахівці Служби порятунку завжди роздають громадянам під час відпрацювань житлового сектора.


      



2029Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: