Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сергій Богомільчук, прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго»
Дата: 23 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/23/beztsinni-aktivi-kirovogradskih-energetikiv.htm
суспільство, 23 січня 2017

Безцінні активи кіровоградських енергетиків

Сергій Богомільчук, прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго»


По завершенні календарного року прийнято підбивати підсумки. Як у масштабах країни, так і в родинному колі. Мало знайдеться людей, які бодай на хвилину не замисляться над тим, наскільки вдалим був минулий рік і що планується у прийдешньому. Втім, якщо на побутовому рівні ще можна якось спробувати не заморочуватися над цими питаннями і жити за принципом, що крива кудись обов’язково та виведе, то для нормально функціонуючого підприємства аналіз виконаної роботи й планування просто життєво необхідні справи. Зазвичай, все зводиться до цифр, сум, графіків, відсотків… Якщо для прикладу взяти енергопостачальну компанію, то серед основних показників будуть кілометраж відремонтованих ліній, кількість реконструйованих підстанцій, корисний відпуск та реалізація електроенергії тощо. 


Але не все піддається сухій статистиці. Як, наприклад, порахувати цінність поверненого здоров’я, дитячої посмішки, внесок в обороноздатність рідної країни? Протягом 2016 року таких безцінних активів на рахунку ПАТ «Кіровоградобленерго» накопичилося чимало. 


Серед іншого, компанія вагомо посприяла поліпшенню умов перебування та підвищенню якості лікувально-діагностичного процесу поранених учасників АТО, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни, Кіровоградському обласному кардіологічному диспансері, Маловисківській та Новгородківській центральних районних лікарнях.


Вже традиційно на базі автоколони № 2 ремонтували техніку, яка нині вірою і правдою служить нашим воїнам в зоні проведення антитерористичної операції – КамАЗи, Урали, позашляховики. 


Надавали допомогу благодійним організаціям, зокрема, Кіровоградському обласному фонду «Порятунок», який опікується рятувальниками, що проходять службу в зоні АТО. 


Не залишилася компанія осторонь потреб Народного Героя України Олександра Чалапчія з Благовіщенського. 28 вересня 2014 року неподалік шахти Южна, що на Донеччині, в результаті артобстрілу Олександр втратив обидві ноги. Нині він займається волонтерською діяльністю, відкрив невелике підприємство з виготовлення паливних брикетів. Для розміщення виробничих потужностей підприємець викупив приміщення старого млина. Надійність електропостачання даного об’єкту не витримувала жодної критики, тож за кошти ПАТ «Кіровоградобленерго» силами працівників Ульяновського району електричних мереж були відновлені повітряні лінії напругою 10 кВ та 0,4 кВ, здійснено капітальний ремонт трансформаторної підстанції. 


Звісно, не забули і про вихованців «Спеціалізованого дитячого будинку», що у селищі Пантаївці Олександрійського району, якими товариство опікується вже багато років. Коштом компанії відремонтували покрівлю однієї з будівель закладу та ганок. Особливим передноворічним подарунком став виготовлений працівниками автоколони № 2 ігровий павільйон. Зауважимо, що авторство розпису всередині павільйону належить начальнику автоколони Сергію Фадєєнку. 


З хорошої справи розпочався для компанії і 2017 рік – вдові заступника командира підрозділу 17-ої танкової бригади Юрія Токара було надано допомогу в розробці технічної документації та встановленні автономного електроопалення.



1829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: