Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 20 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/20/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-postiino-informujut-naselennja-schodo-pravil-bezpeki-na-krizi.htm
суспільство, 20 січня 2017

Фахівці Служби порятунку постійно інформують населення щодо правил безпеки на кризі

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Враховуючи стійку цікавість громадян до підлідного вилову риби та великий потяг дорослих і дітей до екстремальної ковзанки на відкритих водоймах, рятувальники Кіровоградської області постійно проводять просвітницьку роботу на тему правил поведінки на кризі.


20 січня фахівці Служби порятунку м. Кропивницького роздали громадянам, які прийшли на замерзлі водойми, листівки застережного змісту та поспілкувались з ними про небезпеку перебування на льоду, способи самопорятунку, надання допомоги при переохолодженні та потраплянні під лід.


Під час розмови рятувальники наголошували на необхідності проведення профілактичних бесід з дітьми щодо небезпеки, яку приховує дзеркало водойм. Краще взагалі не дозволяти малечі розваги на мінливій кризі, а дорослим варто добре поміркувати перед тим, як вийти на лід на риболовлю або щоб скоротити шлях. Але якщо рибалки не можуть відмовитись від небезпечного зимового хобі, то слід завжди мати з собою засоби порятунку.


 



2140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: