Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 13 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/13/u-znam-jantsi-rjatuvalnikiv-zi-svjatami-privitali-uchni-miskogo-tsentru-ditjachoi-ta-junatskoi-tvorchosti.htm
суспільство, 13 січня 2017

У Знам’янці рятувальників зі святами привітали учні міського центру дитячої та юнацької творчості

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


13 січня до працівників Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС завітали учні міського центру дитячої та юнацької творчості. Юні знам’янчани не просто привітали усіх працівників підрозділу з зимовими святами згідно із старовинними українськими традиціями, а представили власну виставу «Вертеп різдвяний», декорації до якої гуртківці виготовили самостійно. 


Працівники Служби порятунку були приємно вражені такими несподіваними відвідинами дітей, які прийшли зі щирими побажаннями Божого заступництва у нелегкій та ризикованій роботі, а ще терпіння, миру, добра та достатку. 



Рятувальники на чолі з начальником Знам’янського міськрайвідділу Владиславом Ларіоновим радо зустріли щедрувальників та віддячили їм, за традицією, солодощами. На згадку про гостини у пожежно-рятувальному підрозділі дітям подарували плакат «Герой-рятувальник завжди поруч», а також запросили до нових зустрічей і спілкування.





1709Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: