Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області
Дата: 4 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/04/pidpilnii-gorilchanii-tseh-likviduvala-sbu-u-kropivnitskomu-foto-.htm
суспільство, 4 січня 2017

Підпільний горілчаний цех ліквідувала СБУ у Кропивницькому (ФОТО)

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області


У Кропивницькому Служба безпеки України спільно з представниками Кіровоградської місцевої прокуратури припинила діяльність підпільного виробництва контрафактної лікеро-горілчаної продукції.


Сировину для виробництва лікеро-горілчаних виробів – спирт місцевий бізнесмен отримував з території Черкаської області, та в подальшому, з використанням технологічного обладнання,  в кустарних умовах переробляв у лікеро-горілчані вироби такі як: горілка, коньячні вироби, настоянка на дубовій корі.


Лікеро–горілчаний фальсифікат розливався в антисанітарних умовах у пластикову тару ємністю 5 літрів, та в подальшому реалізовувались через мережу дрібно- та крупногуртову мережі на території Кропивницького та області.


На місці підпільного виробництва було виявлено та вилучено 1500 літрів готової коньячно-горілчаної продукції та 100 літрів спирту.


Співробітниками СБУ у взаємодії із прокуратурою, в рамках кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, задокументовано вказану протиправну діяльність та проведено комплекс процесуальних слідчих дій.


Проводяться відповідні експертизи.


         



2034Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: