Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 4 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/11/04/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-roz-jasnjuvalnu-robotu-v-zhitlovomu-sektori.htm
суспільство, 4 листопада 2016

У Кропивницькому рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу в житловому секторі

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Питання протипожежної безпеки залишається актуальним у будь-яку пору року, але в осінньо-зимовий період з початком опалювального сезону ймовірність виникнення вогневих випадків у оселях жителів Кіровоградщини зростає. Особливо прикро, коли такі пожежі закінчуються не лише втратою майна, а й загибеллю чи каліцтвом людей. Роз’яснювальна робота, яку постійно проводять працівники пожежно-рятувальної служби, області є чи не єдиним способом нагадати людям, як потрібно поводитись та яких норм протипожежної безпеки дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, пічним опаленням чи газовим обладнанням. 


3 листопада роз’яснювальну роботу провели у мікрорайоні Олексіївка м. Кропивницький. Громадянам порадили ретельно перевірити справність обігрівачів та усунути неполадки, власникам груб і печей – потрусити сажу, перевірити димоходи на наявність тріщин та замазати їх. Ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням, не залишати маленьких дітей без нагляду в кімнатах з працюючими обігрівачами. Працівники Служби порятунку, спілкуючись із жителями, акцентували їхню увагу на тому, щоб ні в якому разі не користувалися саморобними електрообігрівачами та не вмикали одночасно багато електропобутової техніки в електромережу. 


Рятувальники наголосили також на суворому дотриманні протипожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, порадили не спалювати сміття та листя, а краще утилізувати його в інший, безпечний, спосіб.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви користуєтеся у своїй домівці. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно. 



 



1837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: