Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 6 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/06/naperedodni-velikodnja-inspektori-u-sferi-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-provodjat-instruktazhi-u-kultovih-sporudah.htm
суспільство, 6 квітня 2015

Напередодні Великодня інспектори у сфері пожежної та техногенної безпеки проводять інструктажі у культових спорудах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначатиметься 12 квітня, співробітниками ДСНС проводиться профілактично-роз’яснювальна робота з вірянами та священниками. Щоб убезпечити громадян, інспектори у сфері пожежної та техногенної безпеки здійснюють інструктажі з питань пожежної  безпеки у культових спорудах Кіровоградської області, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню, створює потенційну небезпеку.


Під час вказаних заходів, рятувальниками в першу чергу звертається увага на  належний стан утримання шляхів евакуації та електробладнання у приміщеннях, на наявність первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, на яких є відповідний сертифікат якості.


Говорячи про безпеку на об’єктах з масовим перебуванням людей, про які піклуються, в першу чергу, безпосередньо керівники та органи державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, варто сказати про дотримання правил пожежної безпеки самими громадянами. Нагадуємо, що готуючись до святкування Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.

Прес-служба У ДСНС в області


3687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: