Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 5 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/09/05/v-kirovogradi-dva-novih-maidanchiki.htm
суспільство, 5 вересня 2013

В Кіровограді - два нових майданчики

Ігрові майданчики по вулиці Героїв Сталінграда, 16/17 та по вулиці 50 років Жовтня, 9, які оснащено усім необхідним для дитячих розваг – гойдалками, каруселями, гірками та пісочницями, відкрито у рамках обласної програми "Центральний регіон-2015" та на виконання соціальних ініціатив Президента України, котрий наполягає, що дитячий майданчик повинен бути в кожному дворі.

Будівництву дитячих майданчиків передувало широке обговорення за участі громадськості щодо місць їх розташування – за результатами дзвінків з пропозиціями, які поступили від жителів обласного центру на "Гарячу лінію" голови ОДА. Всього надійшло більше 800 звернень, але було визначено 10 місць, стосовно яких надійшла найбільша кількість дзвінків від кіровоградців.

Враховуючи це керівник області доручив спорудити у Кіровограді десять дитячих майданчиків до кінця вересня. На чотирьох з них маленькі кіровоградці вже мають змогу проводити своє дозвілля.

Андрій Ніколаєнко щиро привітав маленьких і дорослих жителів на Героїв Сталінграда з гарною подією, адже, як зазначив голова ОДА, безпечний майданчик – розвага для дітлахів і спокій для їхніх батьків.

4430Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: