Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/08/23/den-derzhavnogo-prapora-kirovograd-zustriv-anomalnimi-zatorami.htm
суспільство, 23 серпня 2013

День Державного прапора Кіровоград зустрів аномальними заторами

Сьогодні, 23 серпня у Кіровограді відбуваються святкування до дня Державного Прапора України. 

Кілька днів тому у ЗМІ була оприлюднена інформація про перекриття частини вулиць для забезпечення проведення святкових заходів. Проте, навіть попри це вкрай непродумана змінена схема дорожнього руху викликала значні труднощі для водіїв. Працівники ДАІ чергували у Кіровограді  з 5 години ранку, одягнувши святкові білі сорочки, а одні з найжвавіших транспортних магістралей міста перебували у колапсі.

В заторах стояли легкові авто,  тролейбуси, автобуси та маршрутки - вузенькі бокові вулички центра міста просто не в змозі були пропустити весь транспорт. Додали перцю у стиуацію і світлофори, які, наприклад на вулиці Великій Перспективній подавали взагалі незрозумілі сигнали.


Ну і громадський транспорт сьогодні вранці ходив не за маршрутом, а в об'їзд ходи вишиванок - куди заманеться. Отже на багатьох кіровоградців сьогодні вранці чекали сюрпризи - на додаток до проїзду неочікуваними вулицямі, доводилось йти до потрібного місця пішки, милуючись досягненнями вишивальниць області, адже як саме змінюватимуться популярні маршрути громадського транспорту, міські чиновники оголосити завчасно не додумалися.

Історично День Державного Прапора почали святкувати тільки в Києві на муніципальному рівні. А сьогодні кожен мешканець Кіровограда зміг відчути себе трошечки киянином з усіма перевагами траспортних проблем столиці. 


4917Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: