Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: "Кіровоград-Онлайн"
Дата: 5 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/02/05/nehai-na-selische-nove-hodjat-troleibusi-.htm
суспільство, 5 лютого 2013

Нехай на селище Нове ходять тролейбуси?!

"Кіровоград-Онлайн"

Сьогодні на прес-конференції перший заступник Кіровоградського міського голови Василь Дзядух розповів про позитив від впровадження нової транспортної мережі і якщо будуть до неї критичні зауваження, то вони будуть враховані. 

Звичайно, першому заступнику журналісти задали питання про ситуацію з транспортним сполученням між Кіровоградом та селищем Новим. Нагадаємо, що перед новим роком ВАТ «Автобусний парк 13527» зменшив кількість великих автобусів на маршруті №274 та, відповідно, збільшився час очікування пасажирами на зупинках.

Сьогодні ці автобуси переповнені і через це навіть не завжди зупиняються на зупинках. А на останньому засіданні Кіровоградського виконкому було прийняте рішення замінити автобуси великої місткості на газелі. Ця ситуація сколихнула населення селища Нового і там назріває соціальний вибух. Жителі відкрито говорять про можливість перекриття залізниці, що проходить селищем або перекриття об’їзної дороги навколо Кіровограда

З приводу ситуації з транспортним сполученням між Кіровоградом та селищем Новим Василь Дзядух заявив, що добре було б організувати тролейбусне сполучення між цими населеними пунктами по прикладу між містом Сімферополь та містом Ялта. Але на це треба багато коштів.

Також з приводу цієї ситуації він сказав, що проблема вирішуватиметься таким чином – або залучатимуться нові транспортні засоби, або залишаться ті, які є і в тій же кількості. Можливо, будуть залучатися додатково транспортні засоби класу «А» з меншою місткістю пасажирів у міжпіковий час. А великомісткий рухатиметься у пікові години. Таким чином, можна зменшити навантаження на тариф.

4602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: