Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 15:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/23/vihovantsi-ta-vikladachi-novoprazkoi-spetsshkoli-peredali-zahisnikam-smakoliki.htm
новини, вчора, 15:42

Вихованці та викладачі Новопразькоі спецшколи передали захисникам смаколики


Вихованці та викладачі комунального закладу «Новопразька спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» передали захисникам неба Кіровоградщини власноруч виготовлені смаколики, а своєму випускникові – військовослужбовцю ЗСУ – засоби гігієни. 


Для захисників неба викладачі школи приготували свою фірмову страву – вареники із картоплею та ковбасою. Також накрутили налисники з солодкою начинкою (сир та родзинки) та напекли домашнього печива. Інгредієнти для тіста і начинки працівники школи придбали за власні кошти. 


«Ми хочемо, щоб наші захисники знали, що ми їх підтримуємо і бажаємо перемоги. Нехай смаколики і гостинці додають сил і піднімають бойовий настрій захисників», – зазначають в колективі Новопразької спеціальної школи. 


Крім цього, вихованці школи назбирали каштанів на переробку і обміняли свій «врожай» на упаковки вологих серветок і «сухого душу», які попросив передати випускник школи, що нині захищає Україну в лавах ЗСУ.

https://t.me/oblrada_kr/8639

     

825Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: