Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня, 09:01
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/21/v-kraeznavchomu-muzei-vshanuvali-pam-jat-anatolija-avdievskogo.htm
новини, 21 жовтня, 09:01

В краєзнавчому музеї вшанували памʼять Анатолія Авдієвського


У Центральноукраїнському обласному краєзнавчому музеї, 18 жовтня, вшанували пам’ять українського хорового диригента, композитора та педагога родом з Кіровоградщини Анатолія Авдієвського. Він 50 років очолював Національний український народний хор імені Григорія Верьовки. 


Про легендарного українського хорового диригента та композитора розповіли люди, які багато років знали його особисто – співачка, народна артистка України, художня керівниця академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Антоніна Червінська, заслужений працівник культури України, завідуючий філії обласного краєзнавчого музею «Музейно-природний заповідник «Тобілевичі» Микола Кравченко та народний артист України, художній керівник, генеральний директор хору ім. К. Верьовки Ігор Курилів. 


Та справжньою окрасою заходу став виступ жіночого вокального тріо Національного українського народного хору ім. Г. Верьовки у складі Тетяни Пирогової, Оксани Ільченко та Людмили Радзівон, народної та заслужених артисток України. 

https://t.me/oblrada_kr/8536

https://www.facebook.com/kirovograd.net/

     

140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: