Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня, 10:24
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/21/u-kropivnitskomu-provedut-bezoplatnii-trening-iz-neverbalnoi-komunikatsii.htm
новини, 21 жовтня, 10:24

У Кропивницькому проведуть безоплатний тренінг із невербальної комунікації



Психологиня Олена Похиленко проведе у Кропивницькому відкритий тренінг із невербальних комунікацій. За півтори години учасники отримають інструменти, які допоможуть краще розуміти невербальні сигнали, емоції та мотиви людей. Участь безоплатна. 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Вони кажуть: на заході учасники дізнаються про:


  • Секрети невербальної комунікації: як зчитувати інформацію за допомогою міміки, жестів та пози співрозмовника.

  • Як покращити взаєморозуміння з іншими людьми, у тому числі в робочих і особистих відносинах.

  • Як розпізнавати емоції та думки інших людей і використовувати ці знання для підвищення ефективності спілкування.


Тренінг проведе Олена Похиленко — магістерка психології ЦПУ з відзнакою, сертифікована психологиня-консультантка у методі позитивної психотерапії Н.Пезешкіана (Вісбаден, Німеччина), консультантка Access Bars (США). 

«Вміння читати людей — це не магія, а практичні знання, доступні кожному, хто хоче покращити свої стосунки з іншими та краще розуміти оточення», — ділиться спікерка. 


Ця зустріч буде корисною для всіх, хто прагне підвищити свою емоційну грамотність, поліпшити відносини з близькими, колегами чи клієнтами.


Тренінг проведуть у вівторок, 22 жовтня о 15:00 у місцевому освітньо-культурному Гончаренко центрі, що на вулиці Великій Перспективній, 4а. Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: